Πρόγραμμα Πιστοποίησης Coach HeartMath®
Νοέμβριος 7 @ 09:00 πμ–Νοέμβριος 9 @ 5:00 μμ

Το 2017, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ο διευθυντής του HeartMath UK, Gavin Andrews, έδωσε εκτός έδρας πιστοποίηση, στην Αθήνα, σε 22 ανθρώπους από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, το Ντουμπάι και την Αλβανία. Τον Νοέμβριο του 2018, ο Gavin Andrews και η πιστοποιημένη trainer του HeartMath, Αγάθη Χριστοδουλίδη θα δώσουν για δεύτερη φορά στην Ευρώπη πιστοποίηση σε άλλους 22 ενδιαφερόμενους.

Η Αγάθη Χριστοδουλίδη θα επιστρέψει στη χώρα μας τον Νοέμβριο με τον Gavin Andrews, για την επαγγελματική εκπαίδευση και πιστοποίηση των δεύτερης ομάδας αναγνωρισμένων Coaches του Ινστιτούτου HeartMath®, σε ένα τριήμερο σεμινάριο από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2018.

Γίνε Πιστοποιημένος Coach του HeartMath®!

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και… πάνω απ’ όλα… δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart’s κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Το ξεχωριστό πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτών και Coaches HeartMath® έχει σχεδιαστεί ειδικά για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να διδάξουν στους άλλους, το σύστημα του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες.

Το πρΟγραμμα ΠιστοποΙησης του Coach HeartMath® σοΥ παρΕχει:

• Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath®.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath®.
• 3 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος, με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του HeartMath®.
• Την ικανότητα να εκπαιδεύσεις τους πελάτες σου στη χρήση των τεχνολογιών emWave® και Inner Balance™ .
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση που απαιτείται για να διδάξεις τις τεχνικές και τα εργαλεία του HeartMath® και να τα στηρίξεις με επιστημονικά δεδομένα.

Τι πρΕπει να γνωρΙζετε για το σεμινΑριο

Θα διεξαχθεί στις 7-9 Νοεμβρίου, 2018

Ώρες: 09:00-17:00

Κόστος:
Η αξία της εκπαίδευσης είναι 2.380€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Για κλείσιμο θέσης έως 31 Αυγούστου το κόστος ανέρχεται στα στα 2.142 € (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Για εταιρείες που αποδίδουν ΦΠΑ σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ και ως εκ τούτου το κόστος ανέρχεται στα 1.800€

Το ποσό προκαταβάλλεται εξολοκλήρου στο Ινστιτούτο HeartMath UK

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται
• Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath® για 1 έτος.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath® από τον Gavin Andrews και την Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 4 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE (3 πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 μετά) με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο που θα λάβει χώρα η εκπαίδευση.
• Τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!),
• Το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Προσοχή: Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή για ένα έτος. Με το πέρας του έτους, εάν ο Coach επιθυμεί τη διατήρηση της πιστοποίησης θα πρέπει να καταβάλλει στο Ινστιτούτο το ποσό των 195£ εάν είναι εταιρεία ή 235£ αν είναι ιδιώτης. Η ετήσια συνδρομή εξασφαλίζει στον συμμετέχοντα:

Τη συμμετοχή σε 3 μονοήμερα συνέδρια live στο Λονδίνο
Τη δυνατότητα να κατεβάσει 3 2ωρα εκπαιδευτικά webinars
Την τοποθέτηση των στοιχείων του στην ιστοσελίδα του HeartMath UK ως Πιστοποιημένος Coach

7-9 Νοεμβρίου , 2018

Οι ομάδες εκπαίδευσης αποτελούνται αποκλειστικά από 21 άτομα και το τίμημα πρέπει να προκαταβληθεί εξολοκλήρου για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Τηλ: 6947730501

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: events@enallaktikiagenda.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Χασάπη